Alla inlägg den 17 augusti 2008

Av M M - 17 augusti 2008 03:52

http://www.ditthoroskop.nu/se/vokaltal.htm 

Siffran Fem:
Frihet att göra vad du själv vill brukar vara något av det viktigaste för dig med vokaltal 5. Du söker dig till yrken där du får utvecklas hela tiden och där du inte har en krävande chef som du tycker plågar dig med enformiga uppgifter. Arbetsplaster där idérikedom är något som belönas passar dig perfekt. Du vill komma på och uppfinna saker, att sedan omsätta idéerna i praktiken är du oftast för otålig för, det får någon annan göra. Om ditt arbete också innebär många resor, då trivs du som fisken i vattnet eftersom ett av dina stora intressen är att få se nya platser och träffa nya människor. Din upptäckariver kan medföra att du har svårt att stadga dig, både när det gäller partner och arbete.

Av M M - 17 augusti 2008 03:49

http://www.ditthoroskop.nu/se/nya_systemet.htm 

Siffran Nio:
Du är en riktig ledartyp som är full av energi. För att undvika onödiga missöden som lätt kan uppstå i brådskan bör du se över din planering två gånger innan du börjar med något. Du tar hand om alla och ser till att de har det bra. Ofta engagerar du dig så mycket i andra människor att du glömmer dig själv. Du måste bejaka dina egna behov av hjälp och kärlek för att kunna orka vidare.

Du kan lätt känna dig oälskad. Det kan bero på att du tycker att du tidigare blivit övergiven av en närstående. Det kan även orsakas av att du känner att du inte får något tillbaka av dem som du hjälper.

I ett förhållande har du en tendens att vara lite för energisk i början. Detta kan tyvärr skrämma bort din käraste/käresta. Tänk på att det tar lite tid att lära känna en ny människa.

Nior regeras av Mars, färgerna som passar dig bäst är olika röda toner.

Av M M - 17 augusti 2008 03:44

http://www.ditthoroskop.nu/se/kabbalist_systemet.htm

Siffran Fem:
I din närvaro har man aldrig tråkigt. Du är utåtriktad, livlig, rolig och mycket nöjeslysten. Du gillar spänning och avskyr rutinmässiga och monotona saker. Blir det tråkigt i en relation eller på arbetet livar du gärna upp stämningen.

Kanske borde du lugna ner dig lite ibland för att inte verka alltför okontrollerad. Det måste ju faktiskt vara trist ibland för att man ska kunna känna att något är roligt. Du är rädd för att bli lurad och det beror nog på att du har lite problem med självförtroendet. Det kan ju också orsakas av att de omkring dig är så vana vid ditt skämtsamma sätt och tror att du alltid är beredd på skojigheter. Visa att du kan vara seriös.

Du faller för personer som är lika nöjeslystna som du och som har glimten i ögat. I ett förhållande kan du känna dig lite rädd för att bli lämnad eftersom ditt dåliga självförtroende lyser igenom även här.

Femmor regeras av Merkurius och dina färger är ljusa, t. ex ljusgrått och ljusblått.

Av M M - 17 augusti 2008 03:40

http://cgi.ditthoroskop.nu/se/Program/livstal.cgi

Livsväg 6, den ansvarsfulla bohemen:
Sexor trivs allra bäst i vackra miljöer där det råder harmoni. Det egna hemmet har en stor betydelse för dem, där tillbringar de mycket tid. En dålig egenskap kan vara att de lägger sig i vad andra gör alltför mycket.

Som sexa är du troligen kreativ och har en förkärlek till konst. Du är duktig på att skapa balans omkring dig, vilket är till hjälp när du samarbetar med andra människor. Att vara den som har stort ansvar har du ingenting emot, och detta tillsammans med att du är så välbalanserad skulle göra dig till en bra lärare. Dessutom har du en röst som tilltalar de flesta. Du är även lojal och avskyr orättvisor. De vänner du har behåller du troligtvis hela livet. För dem ställer du gärna upp om de behöver goda råd.

Du kan vara väldigt moraliserande och ha synpunkter på sådant som du egentligen inte har med att göra. Detta är något som andra kan irritera sig på. Även en viss tendens till oro över småsaker kan vara negativt.

Av M M - 17 augusti 2008 03:32

Jag gick in på http://www.hexis.se/spadom.htm


Fick kortet: Tornet

Det stod:

Här kommer förändringarna vare sig man vill eller inte, dom är helt enkelt nödvändiga och kan komma plötsligt och vara omskakande. Här behöver man ta sig ur bojorna man skapade sig i kortet djävulen och bryta ner murarna omkring sig. Detta kan betyda att man förlorar sig fasta grund och stabilitet och ett tag och man svävar i det fria, detta kan kännas lite läskigt men det är en inre frigörelseprocess som är nödvändig för att vi skall kunna börja om på nytt och vara mer noggrann i fortsättningen. Detta kan tyda på att man flyttar, byter jobb, reser. Kanske man gör slut i en relation som inte var bra. Man kanske inser varför man hade ett beroende och kan släppa det nu.

Av M M - 17 augusti 2008 03:23

Ska från och med nu titta framåt!

Jag har inget att skämmas för - och han som borde skämmas kommer aldrig att göra det.

Ingen idé att spilla mer tid.


Har precis spenderat ett dygn med min bästa väninna och vi har skrattat och pratat allvar - och det har givit mig nytt perspektiv på livet.

Jag vill leva NU och bara helt enkelt försöka glömma DÅ!



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards